Møtet avholdes i kantina på Røyslimoen skole torsdag 24. februar 2022, kl 1800.

I den forbindelse må alle saker som ønskes tatt opp på dette møtet, sendes inn til styret INNEN tirsdag 18. januar 2022. Saker sendes på epost til Askjellrud Huseierforening: askjellrud_huseierforening@hotmail.com. Grunnet utfordringene med epost sendt fra Gmail-kontoer, kan det være lurt å sende en sms til styreleder om at du har sendt en sak på mail slik at vi er sikre på å få alle sakene. Alternativt kan saker legges i postkasse til styreleder Marte Thomassen i 108.

Innkalling til årsmøtet, med tilhørende dokumenter, vil KUN komme på vår hjemmeside askjellrud.no
Innkalling med tilhørende dokumenter er tilgjengelige fra torsdag 10. februar 2022.
 Det er viktig at alle beboere henter dokumentene til årsmøtet fra denne siden da det IKKE vil bli distribuert i postkassene.